מרק לחשו

מרק לחשו- מרק מרוקאי עם מלא שום ומלא כוסברה וסולת במקור.
רק שאני לא חובבת חיטה.. אז הרבה זמן נמנעתי מלהכין אותו
ואז עלה במוחי רעיון – להכין אותו עם קמח פולנטה. יצא סוף!!!
בסיר מטגנים שיני שום פרוסים מראש אחד שלם של שום
מוסיפים צרור כוסברה
ו2 כוסות מים
ונותנים להם להתבשל יחד כ 10 דקות
לאחר מוסיפים כוס של קמח פולנטה (תירס) בהדרגה
ומערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים
מוסיפים מלח, פלפל וכורכום.
מוסיפים עוד לפחות 4 כוסות מים רותחים ומערבבים
אוכלים כל עוד חם
כשהמרק מתקרר, במיוחד אם עשינו אותו סמיך הוא יתקשה לפולנטה
אם רוצים לאכול שוב למחרת (ברור שרוצים) מוסיפים על הגוש הזה שהיה פעם מרק, מים רותחים ומערבבים היטב.
ואם לא אפשר לחתוך לריבועים ולצלות בתנור וזה אחלה נשנוש..
ללא ספק, זה המרק הכי מנחם וטעים, בריא ואפילו הבת שלי התלהבה ממש!
בתיאבון!
מי-טל

תפריט נגישות